L'aprenentatge al llarg de la vida / Aprendre a Vilafranca
accés àrea centres
L'ajuntament
Ajuntament Vilafranca del Penedès
Notícies
Divendres 3 de març, l’artista Raquel Camacho inaugura la seva exposició “Fràgils” a la Sala dels Trinitaris, a les 8 del vespre.
Durant la intervenció de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va agrair “profundament, l’aportació i la feina de la societat civil en tot aquest llarg camí. Ells són els veritables artífexs. Sense ells aquest somni no s’hagués fet realitat.”
Pere Regull: “Des del 2005 que l’Ajuntament va cedir els terrenys han passat molts anys. És un equipament molt necessari perquè patíem una saturació important”.
Enllaços d'interès
Administrador Aprendre a Vilafranca

El portal Aprendre a Vilafranca és un dels resultats del projecte del mateix nom iniciat en l’any 2009 per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

L’aprenentatge implica una forma bàsica, però pot ser la més important, de produir, compartir i utilitzar coneixement. La cultura de l’aprenentatge al llarg de la vida apunta a la inclusió i a la cohesió social, genera pautes per a una ciutadania activa i és el llevat de la innovació en tots els àmbits.

Aquest portal pretén aportar una visió global de les oportunitats d’aprenentatge que Vilafranca ofereix a la seva ciutadania i a la del seu entorn territorial, i donar un suport concret i àgil a les iniciatives locals, partint de la premissa de la complementarietat i l’articulació dels sistemes formatius i del treball en xarxa amb el teixit social, educatiu i empresarial de la nostra vila.

Ipsum. Eina d'autodiagnosi.
El cercador d'aprenentatge de Vilafranca
Ajuntament Vilafranca del Penedès